nl-NLen-US
You are here:   Over ons > Nieuws
  |  Login

Search_Blog

Minimize

Blog_Categories

Minimize

Blog_Tags

Minimize

View_Blog

Minimize

30 jaar personenvervoer op het hoogste niveau.

mei 17

Written by:
17-5-2013 17:27  RssIcon

30 jaar personenvervoer op het hoogste niveau

“Het vervoer op directieniveau en van Vips moet tot in de puntjes zijn verzorgd. Ons veilige en comfortabele vervoer is vaak het eerste visitekaartje van een organisatie die gasten ontvangt. Wij dragen bij aan het succesvolle contact tussen organisaties en hun relaties”.

Ronald Dijkstra: “Wij verzorgen Taxi en Personenvervoer in de Haagse regio. Ons bedrijf is in 30 jaar uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het Directie/VIP vervoer.

Het wagenpark bestaat uit verschillende luxe, duurzame personenwagens en twee Vip bussen voor 6 en 15 personen. Ons wagenpark is afgestemd op accuraat, comfortabel, betrouwbaar, duurzaam en veilig vervoer.”

TASTBAAR BEWIJS

“Onze dienstverlening is het tastbare bewijs van een goede relatie met onze klanten maar ook tussen de opdrachtgever en diens klant. Wij vervoeren regelmatig belangrijke relaties van en naar organisaties. Daarmee zijn wij vaak het eerste en laatste visitekaartje van een bezoek”. De ontwikkelingen in het bedrijf van Dijkstra Personenvervoer staan niet stil. “We gaan mee met de laatste trends op het gebied van het luxe personenvervoer. Dat is niet alleen het investeren in duurzame luxe auto’s. We sturen ook onze chauffeurs naar rijopleidingen, EHBO cursussen en reanimatieopleidingen. Daarnaast krijgen zij een opleiding in etiquette. Dit alles resulteert in dienstbaarheid en betrouwbaarheid. Wij hebben de afgelopen jaren ministers, directieleden van bedrijven en multinationals, afgevaardigden van ambassades of ministeries tot tevredenheid kunnen vervoeren. Maar wij brengen natuurlijk ook particulieren veilig en comfortabel naar de plaats van bestemming. Ik kan mijn bedrijf de hemel in prijzen maar het is veel belangrijker dat mijn klanten vertellen hoe zij over ons denken.”

Meer lezen? Klikt u hier voor het hele artikel.

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Nieuws

Recent_Entries

Minimize
30 jaar personenvervoer op het hoogste niveau.
MVO is een stukje mentaliteit.
Dijkstra is al 29 jaar een brok betrouwbaarheid.

Recent_Comments

Minimize
There are no recent comments on this blog.